6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Eşime sarılmak istiyorum!

'EŞİME SARILMAK İSTİYORUM' FERYATLARI FAYDA ETMEDİ

Denizli'de, eski eşiyle yeniden evlenmek için çatıya çıkan şahıs, eski eşinden bu konuda söz alınca aşağıya indi. Eşine sarılmasına izin verilmeyince şahıs ortalığı birbirine kattı.

Olay, Asmalıevler Mahallesinde beş katlı bir apartmanda meydana geldi. M.Ş. (41) isimli şahıs ayrıldığı eşinin anne ve babası tarafından sokağa atıldığını, 3 aydır araçta yattığını ve çocuklarını göremediğini ileri sürerek apartmanın çatısına çıktı. Eline içinde tarım ilacı olduğu belirtilen küçük bir şişe alan M.Ş'yi ayrıldığı eşi P.Y. uzun süre ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri şahsın atlama ihtimali üzerine hava yatağı açtı. Sağlık ekiplerinin hazır beklediği

olayda, bir yandan eski eşi, bir yandan polis tarafından ikna edilmeye çalışılan M.Ş. "Buraya ya vali ya emniyet müdürü büyük bir kişi gelsin söz versin ondan sonra ineceğim. Benim psikolojik sorunum yok. Beni sokağa attılar, 3 aydır kamyonda yatıyorum. Ben nikah istiyorum" diye bağırdı. Bir ara ayağa kalkan şahıs korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep olurken, eski eşi sürekli kendisini ikna etmek için yoğun çaba sarfetti. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında yaklaşık bir saat çatıda kalan M.Ş.'yi

ikna etmek isteyen eski eşi P.Y. sokağa inerek polis ve itfaiye ekiplerinin yanında "İstediklerin olacak söz veriyorum" dedi. Basın mensuplarının "Biz de şahidiz" diye bağırması üzerine M.Ş. polis tarafından aşağı alındı.

EŞİNE SARILMAK İSTEDİ

Bina çıkışında, "Eşime bir defa sarılmama izin verin geleyim" diyen şahsı alan polis ekipleri, şahsı polis aracına bindirmeye kalkışınca ortalık karıştı. Kendisine verilen sözün tutulmadığını söyleyen ve bağırmaya başlayan M.Ş., polisi uzun süre uğraştırdı. Sürekli olarak eşine sarılmak istediğini ve kendisine verilen sözün tutulmadığını söyleyen M.Ş.'yi güçlükle aracın içine koyan polis, eşini de aynı araca bindirerek polis merkezine götürdü.

'EŞİME SARILMAK İSTİYORUM' FERYATLARI FAYDA ETMEDİ
'EŞİME SARILMAK İSTİYORUM' FERYATLARI FAYDA ETMEDİ
'EŞİME SARILMAK İSTİYORUM' FERYATLARI FAYDA ETMEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 16:01:05
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 18:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?