7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Eşini kıskançlık yüzünden öldürdü

DENİZLİ'de 71 yaşındaki işçi emeklisi İ.T., kendisinden 37 yaş küçük olan eşi Emine T.'yi kıskançlık yüzünden ruhsatsız tabancasıyla öldürdü.

İlk eşini 10 yıl önce kaybeden İ.T., 8 yıl önce 34 yaşındaki Emine T. ile evlendi. Bu evlilikten 6 yaşında Y. adlı bir kız çocuğu olan çift, son zamanlarda sık sık tartışmaya başladı. 3 ay önce kızıyla birlikte evini terkeden ve sevgilisinin yanında kaldığı ileri sürülen Emine T., geçen hafta geri döndü.

İ.T. ile eşi Emine T., bugün de öğle saatlerinde Bakırlı Mahallesi 127 Sokak 3 numaralı evlerinde tartışmaya başladı. Emine T. bir kez daha kızını yanına alarak evi terketmek istedi. İ.T.'nin karşı çıkması üzerine tartışma daha da büyüdü. İ.T. de ruhsatsız tabancasıyla eşi Emine T.'yi öldürdü. Emine T.'nin göğüs ve sırt bölgelerine sıkılan 4 kurşunla can verdiği öğrenildi.

6 yaşındaki kızının yanında genç eşini öldüren İ.T. cinayetten sonra polisi aradı. Eşinin cesedinin başında bekleyen İ.T. polislere silahını teslim ettikten sonra “Eşimi beni aldattığı için öldürdüm. Evi terk etti, 3 ay gelmedi. Ama onu affettim. Yine evi terk edip sevgilisine gitmek isteyince çok sinirlendim onu öldürdüm'' dedi.

İ.T. gözaltına alınırken, kızı Y. de Çocuk Şubesi'ne götürüldü.
DHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 15:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?