6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Eşini öldürüp intihar etti

EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Denizli'de bir şahıs, tartıştığı eşini öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, dün gece Bursa Caddesi Gül Apartmanı 5. katta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fransa'da yaşayan Uğur K. (43), eşi Saliha K.'nın (39) kızları E.K.'nın (19) evden kaçtığını söylemesi üzerine Türkiye'ye geldi. Aile kızlarını ararken, Muğla Emniyet Müdürlüğü genç kızı önceki gün bularak durumu Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Uğur ve Saliha K., kızlarını alıp Denizli'ye döndükten sonra evde iş konusunda tartışmaya başladı. Saliha K.'nın bir süre önce eşinin kardeşi Davut K. ile ortak tekstil atölyesi açtığı ancak ortaklığın bozulması sebebiyle çiftin arasında tartışma yaşandığı öğrenildi. Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur K., Saliha K.'yı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. "İçeride iki cenaze var. Sakin olun. Çocuklarıma iyi bakın. Yaşananlardan eşimin ağabeyi ve eşimin yeni ortağı sorumludur. Türk adaletine güveniyorum" yazılı bir not bırakan Uğur K., daha sonra kendisini iple tavana asarak intihar etti.

20 yıllık evli oldukları öğrenilen çiftin cesetlerini eve gelen kızları E.K. buldu. Uğur ve Saliha K.'nın cenazeleri, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Gümüşler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 12:46:34
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 11:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?