2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Eski başkanlara plaketli teşekkür

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, genişleme sürecinde Denizli Belediyesi’ne bağlanan 13 belde beldenin belediye başkanlarına plaket verdi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, başkan yardımcıları Osman Zolan, Mahmud Güngör, Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar, Mustafa Ünal ile tüzel kişilikleri sona ererek Denizli Belediyesi’ne bağlanan 13 beldenin eski belediye başkanları Çamlık Park’da bir araya geldi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci yaptığı konuşmada, belediye başkanının beldeleri için bağlanma öncesine kadar büyük özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Genişleme süresinde Denizli’ye katılan 13 beldenin belediye başkanları, beldelerinin Denizli Belediyesi’ne katıldığı ana kadar bütün iyi niyet, samimiyet ve gayretlerinin yanı sıra, kıt kaynak ve imkanları ile hizmet etti. Denizli adına bu hizmetlerden dolayı başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her ne kadar bazı arkadaşlarımız, bu bağlanma sırasında kendi itirazlarını, kendi düşüncelerini dile getirdilerse de bunu biz her zaman için saygıyla karşıladık. Kendi bakış açılarına göre düşünceleri doğru olabilir. Bizim bakış açımıza göre de doğru olan buydu. Ama hiçbir zaman bunu yüz yüze bakamayacak şekilde bir noktaya getirmedik” dedi

Konuşmaların ardından Zeybekci eski belde başkanlarına plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 09:53:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?