2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Eski müdür kansere yenildi

Denizli Belediyesi eski Hesap İşleri Müdürü Mustafa Aydın (63) yaşamını yitirdi.

Denizli Belediyesi’nde 29 yıl çalışan ve görevinin büyük bir bölümünü Hesap İşleri Müdürü olarak yürüten Mustafa Aydın, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Denizli Belediyesi’ndeki görevi sırasında 7 belediye başkanı ile çalışan ve 2002 yılında emekliye ayrılan Mustafa Aydın için bugün Denizli Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, eski belediye başkanları Ziya Tıkıroğlu, Ali Marım ve Ali Aygören, Mustafa Aydın’ın ailesi ve yakınları ile belediye çalışanlarının katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.

Mustafa Aydın’ın yakınları tören boyunca gözyaşı dökerken, Mustafa Aydın’ın 29 yıllık belediye hizmeti sırasında onbinlerce insana hizmet verme imkanı bulduğunu belirten Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, “29 yıl belediyede görev yapmak kolay değildir. Bu uzun zaman zarfında binlerce insandan dua almıştır. Bu dualardan birinin bile kabul olması bir insanın kavuşabileceği en büyük nimettir. Biz Denizli Belediyesi olarak kendisine olan haklarımızı helal ediyoruz. Yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Zeybekci’nin konuşmasının ardından dua edildi ve Mustafa Aydın’ın cenazesi bekleyen cenaze aracına kadar omuzlarda taşındı.

Mustafa Aydın Yeni Cami’de öğle namazına müteakkip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2010 Cumartesi 18:45:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?