2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Eskişehir mesaisi başladı

Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, bir günlük iznin ardından bugün toplanarak ilk çalışmasını yaptı.

Bursaspor deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle eli boş dönen ve düşme hattına biraz daha yaklaşan Yeşil-siyahlı ekip, Eskişehirspor'u yenmenin hesaplarını yapıyor. Sakat futbolcusu bulunmayan Denizlispor'da kart cezalısı olan Şener Aşkaroğlu forma giyemeyecek.

Bursaspor mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü belirten teknik direktör Mesut Bakkal, "Ligde tüm maçlar büyük çekişme içinde geçiyor. Ligde kalabilmemiz için özellikle kendi sahamızdaki maçları kazanmak zorundayız. Eskişehirspor'da ligde kalma mücadelesi veren bir takım. Bu yüzden her iki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu kritik maçtan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Öte yandan maç günleri bilet satışında sıkıntı yaşanmaması için Denizlispor Kulübü tarafından bilet satış gişelerinin sayısı artırıldı. Denizlispor-Eskişehirspor maçından itibaren Kuşpınar Gişesi ve itfaiye girişinde bulunan gişeler hizmete açılacak. Denizlispor Yönetim Kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda, Eskişehirspor maçı bilet fiyatlarını kale arkası 3 TL, maraton tribün 10 TL, kapalı tribünü de 25 TL olarak belirledi.

Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, biletlerin maç günü saat 10.00'dan itibaren satışa çıkarılacağı, biletlerle ilgili sıkıntı yaşanmaması ve karaborsa oluşmaması için tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 20:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?