3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Esnaf Bahtiyar'ı bağrına bastı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli'nin yeniden üreten bir şehir olacağını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, 1.ve 2. Sanayi ile 29 Ekim Bulvarı pazarını gezerek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Anafartalar ve Karşıyaka mahallelerindeki seçim bürolarını hizmete açtıktan sonra 29 Ekim Bulvarı'ndaki pazaryerine geçen Ümit Bahtiyar eşi Nurcihan Bahtiyar ve Belediye Meclis Üyesi adayları burada esnaf ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

"Ümit Başkan Denizli Bahtiyar" sloganlarıyla karşılanan Bahtiyar, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 29 Mart'ta vatandaşlardan ekmeğiyle oynayanları sandığa gömmelerini isteyen Ümit Bahtiyar, "Sizi çaresiz bırakanları, asılsız sözler verenleri siz de oylarınızla cezalandırın. Az kaldı 20 gün sonra onların dönemi sona erecek" dedi. Pazaryerindeki esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüşen Bahtiyar, yağmurdan korunmak için başının üstüne leğen koyan bir kadının yanına oturarak onunla uzun süre sohbet etti. Esnafların daveti üzerine meyve kasaları üzerine kurulu yemek masasına oturan Bahtiyar, esnaflarla birlikte hazırlanan tarhana çorbasını içti.

Sanayi esnafını ziyaretinde açıklamalarda bulunan Ümit Bahtiyar, "Eskiden Denizli üreten ve zengin bir kentti. Üreten Denizli tüketen bir il oldu. Denizli'nin kaynakları Denizli'de kalacak. Denizli tekrar üretiminin başkenti olacak.. Binlerce kişiye istihdam sağlayacak projelerle geliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 18:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?