3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Evden 7 kamyon dolusu çöp çıktı

Denizli'de, belediye ekibi, Dokuzkavaklar Mahallesi'nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu bildirilen Perihan T. (81) isimli kadının ev ve bahçesinden yedi kamyon dolusu çöp çıkardı.

Denizli Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekibi, mahalle sakinleri ve muhtarlıktan gelen şikayetleri değerlendirerek Perihan T.'ye ait Dokuzkavaklar Mahallesi 2034 Sokağındaki evine gitti. Ekipler, evin bir bölümü ve bahçesinin tamamının çöple dolu olduğunu görünce hemen temizlik çalışmalarına başladı. Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü'nden 12 kişilik temizlik ekibi, yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından evi ve bahçeyi temizlerken, çöp evden yedi kamyon dolusu çöp çıkarıldı.

Temizlenen ev ve bahçe, Denizli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince daha sonra ilaçlandı. Çevre Koruma Kontrol Müdürü Rafet Şahin, bahar mevsiminden yaz mevsimine geçişlerde çöp evlere sıklıkla rastlanılabileceği uyarısında bulunarak, "Vatandaşlarımızdan böyle durumlarda bize bilgi vermelerini istiyoruz. Biz, her türlü temizliği yapıp gerekli ilaçlamalarla sorunu ortadan kaldırıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 14:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?