2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Evi yanan aileye Sevgi Eli uzandı

EVİ YANAN AİLEYE SEVGİ ELİ UZANDI

Denizli'de yaklaşık 3 ay önce evleri yanan Türk Ailesi'ne Sevgi Eli uzandı.

Yangın sonrası evleri tamamen yanan ve 6 yaşındaki Kezban Türk'ün yaralandığı olayın ardından harekete geçen Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi, Türk Ailesi'nin evini yenilerken, Denizli Belediyesi Sevgi Eli evin döşenmesi için çalışma başlattı.

Baba Sadık Türk anne Cemile Türk ile çocukları 6 yaşındaki Kezban, 4 yaşındaki Ali ve 4 aylık İsra Anıl'dan oluşan 5 kişilik Türk Ailesi'nin evinin döşenmesi için başlatılan çalışma neticesinde Pamukkale Halı ve Mobilya'nın sahibi Habip Kızıltaş, ailenin yeniden onarılan evini baştan aşağı döşedi.

Evin ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri temin eden Habip Kızıltaş, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte aileyi ziyaret etti. Çocuklara çeşitli armağanlar veren Habip Kızıltaş, evde tespit ettiği bazı eksikliklerinde biran önce kendisi tarafından karşılanacağını söyledi. Sevgi Eli'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten belirten Kızıltaş, " Denizli Belediyesi Sevgi Eli'ne, orada çalışanlara, bu görevi yürütenlere çok teşekkür ederim. Mağdur olmuş evi yanmış zor durumda olan insanlara, gücü olanların her zaman yardım etmesi gerektiğine inanıyorum. Kazanan insanların bu ülkenin mağdur insanlarına yardım etmesinden doğal bir şey olamaz" dedi.

Sevgi Eli'nin hayırseverler ile yardıma ihtiyaç duyanlar arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getiren Ayşen Zeybekci ise Habip Kızıltaş'a yardımlarından dolayı teşekkür etti. Türk Ailesi ise kendilerine yardım eden herkese teşekkür etti.

EVİ YANAN AİLEYE SEVGİ ELİ UZANDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 17:30:00
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 21:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?