3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Evlilik Okulu'nda 3. etap başladı

Denizli Belediyesi, Pamukkale Rotary Kulübü ve Pamukkale Üniversitesi'nin ortaklaşa düzenlediği Evlilik Okulu 3. etap eğitimi başladı.

Denizli Ticaret Borsası konferans salonunda düzenlenen ve Psikolog Şebnem Dal Üzülmez'in ilk eğitimini verdiği Evlilik Okulu eğitimine, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Pamukkale Rotary Klubü Başkanı Fehmi Urganlıoğlu, kurs direktörü Prof. Dr. Erkan Alataş ve kursiyerler katıldı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Evlilik Okulu'nun 3. etap kurslarına başlandığını belirterek, "Başlatmış olduğumuz projeye bekarlar, nişanlılar, anne babalar olmak üzere şimdiye kadar 340 vatandaşımızın katıldı. Denizli Belediyesi olarak tüm sosyal projelerin içinde olmak ve bu çalışmalara destek vermekten memnuniyet duymaktayız. Bu proje hakkında diğer illerden de bir çok talep alıyoruz Başlattığımız bu proje ile diğer illere örnek olduğumuza inanıyorum. Eğitimimize katılan herkese başarılar dilerim" dedi.

Denizli Ticaret Borsası Başkanı Tefenlili, Denizli'nin Türkiye'de boşanma oranının en yüksek olduğu iller sıralamasında başı çektiğini belirterek, "Şu ana kadar 340 kursiyer evlilik okulu eğitimine katıldı. Eğitime katılanların eşine dostuna haber vermesini ve öğrendiklerini paylaşmasını istiyoruz" dedi. Kurs Direktörü Prof. Dr. Erkan Alataş yaptığı konuşma ile derslere başlamadan önce kursiyerlere kurs içeriği hakkında bilgi verdi.

4 hafta sürecek olan kursta, Psikolog Şebnem Dal Üzülmez evliliğin psikolojisi, Doç. Dr. Osman Özdel evlilikte cinsel yaşam, Yrd. Doç. Dr. Sevgi Öngör evlilikte sosyolojik süreçler, Prof. Dr. Erkan Alataş üreme sağlığı ve temel cinsellik, Denizli Barosu tarafından da evlilik ve hukuki haklar konularında eğitim verilecek.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 19:03:39
Güncelleme :19 Şubat 2009 Perşembe 19:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?