2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Eyyamcılığın da bir sınırı var'

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, Türkiye-Belçika maçında, Denizlisporlu futbolcu Çağlar Birinci'nin oynatılmasına tepki gösteren bazı yorumlara tepki gösterdi.


Yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Fatih Terim'i futbol anlayışı ve cesareti yönünden bir kez daha tebrik ettiğini belirten Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Ayrıca Çağlar Birinci'yi kadroya dahil etmekle ne kadar doğru bir seçim yapmış olduğunu tüm Türkiye gördü. Ama ne yazık ki, bazı yorumcuların milli takım forması yerine kendi takımlarının forması ile maç yorumladıklarını gördük. Eyyamcılığın da bir sınırı vardır. Anadolu takımından çıkmış, A Milli Takım'da ilk kez forma giyen bir oyuncuyu daha maç bitmeden sahaya gömmeye çalıştılar. Ama kendi söylemlerinin sahaya gömüldüğünü tüm Türkiye gördü. Ne yazık ki bu arkadaşlar göremedi" dedi.


Türk halkının, televizyon başında milli takım forması ile maç yorumlayan yorumcular görmek istediği kanısında olduğunu ifade eden İpek, "Fatih Terim'e, ekibine ve oyuncularına 2010 Dünya Kupası yolunda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 18:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?