3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Facia ucuz atlatıldı!

BENZİN İSTASYONUNDAKİ YANGIN TANKLARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Denizli'nin Çal ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun yağ deposunda çıkan yangın, akaryakıt depolarına ulaşmadan söndürülürken, bir kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Veli Aytekin'e ait benzin istasyonunun yağ deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çal Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ile çevre beldelerden gelen itfaiye ekipleri 2 saatlik çalışmayla yangını kontrol altına aldı. Deponun yan tarafında bulunan akaryakıt depolarına ulaşmadan söndürülürken, olayda Muhsin Alakuş adlı bir kişi hafif yaralandı.

Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz, yangında destek olarak Denizli'den de itfaiye ekipleri istediklerini ancak yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte ekiplerin yoldan geri döndüğünü söyledi. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığını ifade eden Başkan Gündüz, "Yağ deposunda başlayan yangın kısa sürede tüm depoyu kapladı. Çevre beldelerden gelen itfaiye ekiplerinin de desteği ile yangını kontrol altına aldık. Akaryakıt depolarına sıçrasaydı büyük tehlike yaşayacaktık. Zamanında müdahale ettik" dedi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.

BENZİN İSTASYONUNDAKİ YANGIN TANKLARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2010 Cumartesi 14:24:02
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 18:42:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?