3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Fahri Tatan'dan 3 yıllık imza

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, tecrübeli oyuncu Fahri Tatan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Denizlispor, Boşnak oyuncu Djamal Berberoviç'in sakatlanması ve 3 ay forma giyemeyecek olması sebebiyle ön libero mevkiine Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da forma giyen Fahri Tatan'ı transfer etti.

Geçen sezon Konyaspor'da futbol oynayan Fahri Tatan bugün kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini 3 yıllığına Denizlisporlu yapan imzayı attı. Denizlispor Başkanı Ali İpek, yaptığı açıklamada, Fahri Tatan'ın Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Konyaspor'da forma giyen tecrübeli bir oyuncu olduğunu belirterek, "Fahri Tatan Denizlispor'a büyük katkı sağlayacak. Bu yüzden kendisini transfer ettik. Eski formuna yeniden Denizlispor forması altında kavuşacak" dedi.

Denizlispor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten 26 yaşındaki Fahri Tatan ise, "Geldiğim günden itibaren başta başkanımız olmak üzere teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarım bana büyük destek çıktı. Denizlispor'da başarılı olacağıma inanıyorum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Fahri Tatan Denizlispor'a imza attı ve bayrakla objektiflere poz verdi. Denizlispor, Fahri Tatan'ın transferiyle birlikte transfer çalışmalarını tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 17:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?