3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

FB ile BJK Cenk'in peşinde

Denizlispor'un genç kalecisi Cenk Gönen, her futbolcu gibi kendisinin de hayalinin 3 büyük kulüpten birinde oynamak olduğunu belirterek, kulübünün transferi konusunda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüştüğünü söyledi.

Denizlispor'a 6 sezon önce Göztepe'den transfer olan ve uzun süre PAF Takımı forması giydikten sonra geçen sezon başında kaleyi korumaya başlayan genç kaleci Cenk Gönen, ligin ilk yarısında gösterdiği performansla bütün dikkatleri üzerine çekti. Ümit Milli Takım kadrosuna da çağırılan kaleci Cenk, ligin ikinci yarısının ikinci maçı olan Trabzonspor maçı öncesinde omuzundan sakatlanınca kaleyi tecrübeli kaleci Özden'e kaptırdı.

Yeşil-siyahlı takımdasergilediği performansla birçok takımın transfer listesine giren kaleci Cenk Gönen, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den gelen transfer teklifini değerlendiriyor.

Denizlispor kulübünün her iki kulüple de transferi konusunda görüştüğünü belirten Cenk Gönen, "Menajerimin görüştüğü takımlar var. Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleri de bunların arasında. Şu ana kadar bir anlaşma sağlanamadı, ancak görüşmeler sürüyor. Ben de kulübüme para kazandırmak isterim. Denizlispor'a para kazandırmadan başka bir takıma gitmem. Beni
Cenk yapan Denizlispor'dur. Bunu hiçbir zaman inkar edemem. Transferimin Denizlispor'un menfaatleri doğrultusunda olmasını istiyorum" dedi.

Her futbolcu gibi 3 büyük kulüpten birinde forma giymek istediğini dile getiren genç kaleci, "Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında herhangi bir tercih yapmam söz konusu olamaz. Kulüp başkanlarının yapacağı anlaşma benim için daha önemli. Ama her futbolcu gibi benim de hayalimde 3 büyük kulüpten birinde oynamak var. Ben de tabiki bunu istiyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 15:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?