2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Fener maçına 800 polis

Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında Cuma günü oynanacak Denizlispor Fenerbahçe maçında 800 polisin görev yapacağı, maç öncesinde şehir girişlerinde güvenlik tedbirlerinin alınacağı belirtildi.


Denizli Atatürk Stadı'nda cuma günü oynanacak olan Denizlispor-Fenerbahçe maçı ile ilgili Vali Yavuz Erkmen başkanlığında güvenlik toplantısı yapılırken, toplantıda maç öncesi, maç sırası ve maç sonrası alınacak güvenlik önlemleri konuşuldu.
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakçı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Denizlispor yetkilileri katıldı. Toplantıda alınacak olan tedbirler hakkında bilgi veren İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, maçın öncesi ve sonrası ile olaysız geçmesi için gerekli güvenlik önlemlerini aldıklarını söyledi. İlçe karakollardan da takviye polis geleceğini ifade eden Erkan, "Maçın öncesi, maç sırası ve maç sonrası olmak üzere güvenlik tedbirlerimizi aldık. Ekiplerimiz maçın oynanacağı gün, şehir merkezinde her iki takımın taraftarlarına karşı, herhangi bir olay çıkmaması için duyarlı olacaklar. Aynı gün maçı izlemek için şehir dışından gelecek taraftar araçları için de, şehrin girişlerinde ekiplerimiz olacak. Buralarda taraftar araçları aranacak. Maç sırasında da, taraftarlar stadyuma girişlerinde aranacaklar. Saha içinde ve tribünlerde sivil ve resmi ekiplerimiz görev yapacak. Maç sonrası misafir takım ve yöneticileri ile hakem heyeti, güvenlik önlemleri çerçevesinde şehir dışına kadar ekiplerimiz yardımıyla götürülecekler" dedi.


Müsabakanın dostluk ve kardeşlik içinde geçmesi temennisinde bulunan Vali Yavuz Erkmen ise, güvenlik tedbirlerinin eksiksiz ve aksamadan devam etmesi uyarısında bulundu. Denizli Atatürk Stadı'ndaki maçta yaklaşık 800 polisin görev yapacağı, yaşanabilecek olaylara karşı da jandarma ekiplerinin hazır bulundurulacağı kaydedildi.

Öte yandan, maçı izlemek için çevre illerden gelecek taraftar araçlarının aranması için, Denizli-Antalya, Denizli-Ankara ve Denizli-İzmir karayollarında güvenlik tedbiri alınacağı açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?