3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Fenerbahçe mesaisi başladı

Denizlispor'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları başladı.

Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Denizlispor, bir günlük iznin ardından bugün Haluk Ulusoy Tesisleri'nde ilk çalışmasını yaptı. Eskişehirspor galibiyetiyle puanını 35'e çıkararak ligde kalma yolunda moral bulan Yeşil-siyahlılar, ligin ilk yarısında kendi sahasında 1-0 mağlup olduğu Fenerbahçe deplasmanından en az bir puanla dönmek istiyor. Zorlu bir süreçten geçtiklerini ve birlik beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacaklarını belirten Denizlispor

Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Ligde geride kalan tüm haftalar bir çok takım için final niteliği taşıyor. Bu takımlardan biri de biziz. Eskişehirspor maçında başta taraftarlar olmak üzere camianın birlik beraberlik içerisinde olup takıma verdikleri destek galibiyet getirdi. Ligde geride kalan 4 haftada da aynı bilinç ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor" dedi. Ligde kalmak için tüm maçlardan puan almaları gerektiğini belirten Mesut Bakkal, "Fenerbahçe güçlü bir takım. Ancak biz de genç ve iyi bir ekibiz. Deplasmanda iyi oynuyoruz. Fenerbahçe maçında da iyi futbolumuzla en az bir puan almak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var" dedi.

Yeşil-siyahlı ekipte cezası biten Şener Aşkaroğlu, Fenerbahçe maçında forma giyebilecek. Sakatlığı bulunan Berberoviç ve cezalı olan Emin ile Ozan Fenerbahçe maçında oynayamayacak.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 22:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?