2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Filmlere taş çıkartacak gasp yalanı

KENDİSİNİ YARALATARAK OLAYA GASP SÜSÜ VERDİRDİ

Denizli'de, yaklaşık 15 gün önce kar maskeli iki kişinin aracındaki alkollü içecekleri yağma ederek kendisini yaraladıklarını söyleyen şahsın gasp süsü verdiği ortaya çıktı.

Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, 23 Mart günü 156 Jandarma imdat telefonu aranarak '20 R 4264 plakalı araç ile alkollü içki satışı yapan S.Y. isimli şahsın Buldan İlçesinden Güney İlçesine giderken kar maskeli iki şahıs tarafından aracının durdurularak 5 bin 244 şişe alkollü içeceğin yağma edildiği ve şahsın ateşli silahla yaralandığı' ihbarı yapıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde, "olayın, araç şöförü S.Y. ile Pamukkale Karahayıt bölgesinde bir işletmenin çalışanları H.E. ve Y.Ç. isimli şahıslar tarafından önceden planlandığı, şoförün araçta bulunan 80 koli alkollü içeceği bilerek teslim ettiği ve olaya yağma süsü vermek amacıyla yanında bulunan şahıslara kendisini ateşli silahla yaralattırdığı" ortaya çıktı.

Olayda kullanılan 20 U 1067 plakalı aracın yine aynı içkili yerde çalışan İ.Ö. isimli şahsa ait olduğu, olayda gasp edilen bin 500 şişe alkollü içkinin Denizli merkez ve Gözler beldesinde, olayda kullanılan silahın Gözler beldesinde bir şahsın evinde bulunduğu tespit edildi. Yapılan operasyon ve alınan ifadeler neticesinde yağma edilen bin 500 şişe alkollü içki, olayda kullanılan minibüs 5 adet cep telefonu ve 2 tabanca ile birlikte suça iştirak eden 6 şahıs gözaltına alındı. Adli makamlara çıkarılan şahıslardan H.E. ve Y.Ç. isimli şahısların tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtilirken, olayda yaralanan S.Y. isimli şahsın hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 12:23:05
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 14:41:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?