3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Formalar belediyeden, biletler kulüpten

FORMALAR BELEDİYEDEN, BİLETLER KULÜPTEN

Denizlispor'da zorlu Antalyaspor maçı öncesi Denizli Belediyesi ile Denizlispor Kulübü arasında büyük dayanışma yaşanıyor.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizlispor Başkanı Ali İpek, Genç Denizli Projesi'nin tanıtımında yaptıkları açıklamalarda kulübün bulunduğu zor durumdan kurtulması için birlik beraberlik içerisinde çalışıldığını söylediler. Çamlık'ta bu sabah düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında konuşan Denizli Belediye Başkanı Ali İpek, göreve geldikleri günden beri su tasarruffu ve katı atık toplama konusunda ilköğretim okullarında başlattıkları ve büyük başarı ile devam eden çalışmaların lise öğrencilerine yönelik devam ettiğini söyledi.

Kent bilinci oluşturulması amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Denizli'de spora ve Denizlispor'a sahip çıkılması için kampanya başlattıklarını ifade eden Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, "Şu ana kadar yaklaşık 50 bin Denizlispor forması yaptırarak bunları dağıttık. Antalyaspor maçıyla başlayarak bundan sonra her maçta bin öğrenci Denizlispor maçlarını ücretsiz verilecek biletlerle izleyecek ve takıma destek verecek. Denizli'de sporun gelişmesi için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Denizlispor'un yaşadığı zor dönemleri aşacağına inandığını, belediye olarak Denizlispor yönetiminin arkasında olduklarını belirten Nihat Zeybekci, "Bu sezon yaşanan sıkıntıların Antalyaspor maçı ile birlikte sona ereceğine inanıyorum. Denizlispor Denizli'nin öz değeri. Denizlispor'a maddi ve manevi desteğimiz sürecek" dedi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de Denizlispor'a sahip çıkmanın Denizli'ye sahip çıkmak olduğunu belirterek, "Denizli Belediyesi'nin Denizlispor'a desteği çok önemli. Dinamikleri harekete geçirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizlispor Başkanı Ali İpek, ilk olarak Denizli Anadolu Lisesi'ne giderek buradaki öğrencilere forma dağıttı.

FORMALAR BELEDİYEDEN, BİLETLER KULÜPTEN
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 12:07:05
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 13:36:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?