3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Futbolcular hastanelik oldu

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu'nda lider olan Denizli Belediyespor'da 7 futbolcu gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Dün gece fenalaşan ve mide ağrısı şikayeti ile Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan futbolculardan Cem, Beşir, Hüseyin Çelik, Taner, Ali Kemal, Burak ve Mustafa tedavi altına alındılar. Serum verildikten sonra taburcu edilen oyunculardan Beşir ve Cem bugünkü idmana katılmadı.

Geçen hafta Turgutluspor'u yenerek yeniden liderliğe yükselen ve bu hafta grupta son sırada yer alan Afyonkarahisarspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul'da ailesinin yanında olan teknik direktör Hakan Dolutaş'ın yerine takımı antrenörler Seyfettin Kurtulmuş, Ali Müslim Oğraş ve Tuncer Gökçe çalıştırdı. Midesinden rahatsızlanan Taner antrenmana katılmazken, Hüseyin Çelik ile Beşir Tezer de mide şikayetleri nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı.

Turgutluspor maçında oynayan futbolcular yenileme çalışması yaparken, oynamayan ve kadroya giremeyen futbolcular koşunun ardından şut çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 20:40:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?