2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Futbolcular paralandı

TFF 2.Lig 2.Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'da, klasman grubu maçları öncesi yapılan ödemeler moralleri yükseltti.

Grubunda klasman maçlarının ilkini deplasmanda Akhisar Belediyespor'la oynayacak olan Denizli Belediyespor'da hazırlıklar sürerken, yönetim futbolcuların alacaklarının bir bölümünü ödedi.

Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda sürdüren kırmızı-beyazlılar, son çalışmasında ağır bir idman yaptı. Futbolcuların dayanıklılığını arttırmaya yönelik çalışmada, Teknik Direktör Hakan Dolutaş antrenman boyunca futbolcularını sık sık uyararak maça iyi konsantre olmaları gerektiğini hatırlattı.

Futbolculara ödemeleri ise antrenman sonrası, kulüp binasında yapıldı. Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, ekonomik krize rağmen ödemeler konusunda bundan sonra daha titiz olmaya çalışacaklarını söyledi.

Ayrıca, göğsündeki ağrılardan şikayetçi olan ve Antalya kamplarına da katılamayan Burak'ın yanı sıra Cem'in de hastalanması teknik heyeti üzdü.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 15:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?