3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Futbolcular sağlık kontrolünden geçti

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Denizlisporlu futbolcular sağlık kontrolünden geçti.

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Yaklaşık 1.5 aydır izinli olan Denizlisporlu futbolcular dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri'nde toplanarak ilk çalışmasını yaptı. Antrenör Kenan Atik nezaretinde top başı yapan yeşil siyahlı futbolcular bu sabah Özel Erpa Sağık Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Denizlispor Menajeri Özhan Çetin ve kulüp doktoru Ahmet Edremit nezaretinde yapılan sağlık kontrolüne izinli olan Youla katılmadı.

Galatasaray'dan transfer edilen Murat Akça ve Denizlispor alt yapısından yetişen ve geçen sezon Kocaelispor'da forma giyen Levent Kartop da sağlık kontrolünden geçerken, Levent ile anlaşma sağlandığı ve imza attırılacağı belirtildi. 27 futbolcunun hazır bulunduğu sağlık kontrolünde oyuncular kan, röntgen ve efor testinden geçti.

Öte yandan teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, prensip anlaşmasına vardığı tecrübeli teknik direktör Nurullah Sağlam'ı Denizli'ye beklerken, geçirdiği kazanın şokunu yaşadı. Eşiyle birlikte İstanbul'a gitmek için yola çıkan ve havaalanı yolunda kaza geçiren Nurullah Sağlam'ı arayan Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Nurullah Sağlam'ın kaza geçirmesinin kendilerini üzdüğünü belirten Özsoy, teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini ifade etti.

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 12:03:05
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 14:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?