3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Futbolculara gözdağı!

DENİZLİSPOR'DA FUTBOLCULARA GÖZDAĞI

Denizlispor Yönetim Kurulu, futbolcularla tek tek görüşerek, takımda kalmak istemeyen oyuncularla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftası sonunda 6 puanla son sırada bulunan Denizlispor'da ipler iyice gerilirken, yönetim kötü gidişin önüne geçmek için tüm planları uygulamaya koymaya hazırlanıyor. Deplasmanda henüz puanı bulunmayan, kendi evinde de İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle kötü gidişini sürdüren Denizlispor'da yönetim tüm futbolcularla tek tek görüşme kararı aldı.

Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin ile takım kaptanı Özden'in futbolcularla tek tek görüşüp ligde kalacaklarına dair

inancı olmayan oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyleyeceği öğrenildi. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, inancı olmayan oyuncularla devam etmelerinin söz konusu olmadığını ve gerekli tüm tedbirleri alacaklarını belirterek, "Takıma yararlı olacağına inanmayan oyuncularla yolumuzu ayıracağız. Ligde kötü günler yaşıyoruz ve bir an önce gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. Bu saatten sonra forması için savaşacak oyunculara ihtiyacımız var. Bunu kendinde gören oyuncularımızla yola devam edeceğiz" dedi.

Ligde henüz hiç bir şeyin sona ermediğini, kötü bir dönem geçirmelerine rağmen bu günleri de aşacak güce sahip olduklarını belirten Çetin, "Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapacak. Şu anda moral olarak da iyi durumda değiliz. Bir an önce toparlanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Denizlispor'da hafta sonunda oynanacak Eskişehirspor maçı hazırlıkları da sürüyor. Yeşil siyahlı ekipte sakatlığı süren Bajic dışında eksik bulunmuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 15:17:01
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 16:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?