2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Futbolculardan ilginç eylem

Paralarını alamadıklarını gerekçesiyle antrenmanlara çıkmayan Denizlisporlu futbolcular, bugün Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda toplanarak takım kaptanı Yusuf Şimşek nezaretinde çalıştılar. 

Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında yarın kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Denizlispor'da paralarını alamadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmayan futbolcuların eylemi sürüyor. 

Galatasaray maçından sonra tesislerde çalışmalara katılmayan, yönetimin çabalarına rağmen alacakları ödenmediği için eylemlerini sürdüren Yeşil-siyahlı futbolcular, Bahçelievler Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda toplanarak takım kaptanı Yusuf Şimşek nezaretinde çalıştılar. Antrenmanda düz koşu, ısınma ve top çalışması yapan futbolcuların hayli hırslı olmaları dikkat çekti. 

Takım kaptanı Yusuf Şimşek, son günlerde yaşananlar hakkında fazla bir şey konuşmak istemediklerini belirterek, "İnsanlar şunu bilsin ki, Denizlisporlu futbolcular maddi olaylardan dolayı bu şekilde bir davranış sergiliyor. Herkes bilsin ki biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün idman yaptık. Bugün de yapıyoruz. Allah'ın izniyle yarın çıkıp oynayacağız. Bu kadar hırslı olduğumuzu hiç görmedim. Yarın galip geldikten sonra insanların bizim hakkımızdaki düşüncelerini yeniden gözden geçireceğine inanıyorum. Yarın inşallah kazanacağız ve maçtan sonra gerekli açıklamayı yapacağız" diye konuştu. 

Denizlisporlu futbolcuların bugünkü antrenmanını TFF 3. Lig'de mücadele eden Denizli Belediyespor'un teknik heyeti ve futbolcuları da izledi. 

Sakatlıkları süren Kratochvil ve Bülent Ertuğrul dışında eksik futbolcusu bulunmayan Yeşil-siyahlı ekibin Gençlerbirliği maçında sahaya Souleymanou, Hasan Yiğit, Fatih Yiğen, Çağlar, Alberto Carlos, Tomas, Güray, Serhat, Moreira,Yusuf, Selahattin 11'iyle çıkması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 17:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?