2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Futbolcuların eylemi sürüyor

Denizlispor'da futbolcuların geçen hafta başlattığı idmana çıkmama eylemi sürüyor. 

Paralarını alamadıkları gerekçesiyle geçen hafta Galatasaray maçının ardından idmana çıkmama eylemi başlatan Denizlisporlu futbolcular, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından eylemlerini yine sürdürüyor. Gençlerbirliği maçından sonra bir gün izin yapan futbolcular, bugün yine kendi aralarında toplanarak Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda kaptan Yusuf Şimşek nezaretinde Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi Denizlispor Menajeri Özhan Çetin, Doğan Seyfi Atlı Stadı'na gelerek futbolcularla yaklaşık bir saat süren bir toplantı yaptı ve eylemin sona erdirilip, çalışmaların Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapılmasını istedi. Ancak Yeşil-siyahlı futbolcular, kriz aşılana kadar aldıkları kararı uygulamaya devam edeceklerini belirterek, bu isteği geri çevirdi. 

Sakatlıkları sebebiyle Roman Kratochvil ve Bülent Ertuğrul'un katılmadığı idmanda Denizlisporlu futbolcular, kaptan Yusuf Şimşek nezaretinde Trabzonspor maçının ilk hazırlığını yaptı. Koşu ve ısınma çalışmasından sonra top kapma çalışması yapan Yeşil-siyahlı futbolcuların oldukça neşeli olmaları dikkat çekerken, idman öncesi futbolcular uzun süre birbirleriyle şakalaştı. 

Tesislerde antrenmanlara çıkmama kararlarını sürdürdüklerini belirten Denizlispor'un kaptanı Yusuf Şimşek, "Antrenmanlarımızı Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda yapmayı sürdüreceğiz. Biz iyi şeyler yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Tek düşüncemiz, hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor maçı" dedi. 

Teknik Direktör Güvenç Kurtar'ın takımdan ayrılmasının gündemde olduğu yönündeki bir soruya ise Şimşek, "Bizim bir yönetimimiz var. Onlar ne derse biz ona uyarız. Hocamızla devam kararı verilirse biz devam ederiz. İşimizi yapmak zorundayız. Bu tür şeyler yönetim ve hocanın bileceği işler. Biz karışamayız. Bu eylemi maddiyattan dolayı yaptık. Maddi işler düzelinceye kadar da sürdüreceğiz. Bazen futbolcular olarak toplanarak konuşuyoruz. Maddi sıkıntılar aşılınca biz devam ederiz. Zaten idmanlarımızı aksatmıyor ve işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bunu yaptığımızı Gençlerbirliği maçında gösterdik, Trabzonspor maçında da göstereceğiz. Neler yapabileceğimizi Trabzonspor maçında göstermek istiyoruz. Bu defa tüm Türkiye görecek" yanıtını verdi. 

Öte yandan, bu akşam toplanacak Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile ilgili son kararı verecek. Yeşil-siyahlı futbolcular, Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptıkları açıklamada, Kurtar'a kırgın olduklarını söylemişlerdi.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 10:34:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?