7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Galatasaray'a çoşkulu karşılama

Galatasaray, akşam saatlerinde Denizli'ye geldi. Sarı kırmızılı ekibi, yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu tezahürat ve marşlarla karşıladı.


Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında yarın akşam Denizlispor'la karşılaşacak olan Galatasaray, akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli uçağıyla Çardak Havaalanı'na indi.

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Adnan Polat ve Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de bulunduğu kafileyi karşılamaya gelen yaklaşık 200 sarı-kırmızılı taraftar, dakikalarca tezahürat yaptı. Şarkı ve marşlarla takımlarını karşılayan taraftarlar, ligde mağlubiyeti bulunmayan Galatasaraylı futbolculara moral
verdi.

Hafta içinde UEFA Kupası'nda grubundaki ilk maçta Fransız ekibi Bordeaux'a mağlup olan sarı-kırmızılı futbolcular, taraftarın sevgi gösterisine onlarla fotoğraf çektirip, imza vererek karşılık verdi. Özellikle Arda ve Hasan Şaş'a büyük ilgi gösteren taraftarları, teknik heyet ve futbolcular da el sallayarak selamladı. Taraftarlar, geniş güvenlik önlemleri altında otobüse binen Galatasaray kafilesini, havaalanından ayrılırken de yalnız bırakmadı ve çıkışa kadar desteklerini sürdürdü. Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Adnan Polat, tezahüratlar üzerine taraftarların yanına giderek onlarla tokalaştı.
Galatasaray kafilesi, daha sonra Pamukkale'ye giderek kalacağı Colossae Otel'e yerleşti.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 03:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yunus kaya IP: 88.251.3.xxx Tarih : 29.10.2007 01:37:44

bu haberi kim yaptı Allah aşkına insanları kandırmaya hakkınız var mı? bende karşılamadaydım ama futbolcular kimseye imza falan vermedi