2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Gelenek bozulmadı!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Denizli Belediyespor son dakikalarda yediği gollerle puan kaybetme geleneğini lider Akhisarspor maçında da sürdürdü.

Ligde düşme hattında bulunan ve hafta sonunda namağlup lider Akhisar Belediyespor'u konuk eden Denizli Belediyespor, son dakikada yediği golle bir puana razı oldu. Bu sezon evinde oynadığı Sarıyer, Konya Şekerspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında son dakika golleri ile 7 puan kaybeden kırmızı beyazlı ekip, alt sıralardan kurtulamadı. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, namağlup Akhisar Belediyespor maçında son dakika golüyle galibiyeti kaçırdıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, rakiplerine maç boyunca gol pozisyon bile vermediklerini ancak bir anlık hatanın bedelini ödediklerini söyledi. Bu sezon enteresan bir şekilde son saniye golleri ile çok puan kaybettiklerini vurgulayan Dolutaş, "İyi futbol oynuyoruz ama bunu skora yansıtamıyoruz" dedi.

Denizli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası play-off maçında da, Kastamonuspor'dan son dakikada yediği golle maçı uzatmaya götürmüş ancak tur atlamayı başarmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 16:36:00
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 23:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?