3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

'Genç Denizlililer' çığ gibi büyüyor

GENÇ DENİZLİLİLER PROJESİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Denizli Belediyesi'nin sürdürdüğü 'Genç Denizli Projesi' tüm okullara yayılırken, öğrenciler ‘Genç Denizlili’ kapsamına dahil oluyor.

Denizli Belediyesi'nin, gençlerde Denizlili olma bilincini arttırmak amacıyla başlattığı 'Genç Denizli' Projesi'ne, lise ve dengi öğrencilerinden yoğun talep geliyor. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, proje kapsamında binlerce lise öğrencisiyle biraraya gelerek onlarla Denizli'nin sosyal, kültürel, ekonomik durumu ve geleceği konusunda sohbet edip sorularını cevaplandırıyor.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organize ettiği ‘Genç Denizli Projesi' kapsamında Denizli Lisesi ve TEV Anadolu Lisesi'ne gidildi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, burada yüzlerce öğrenciyle biraraya gelerek kent hakkında sohbet edip, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Lisesi

ve TEV Anadolu Lisesi Genç Denizlililer, alt yapı, ulaşım, okul sorunları ve spor gibi dallarda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Başkan Zeybekci, gençlerin içinde yer almadığı hiçbir projenin başarıya ulaşamayacağını belirterek, "Bu nedenle belediyemizin yürüttüğü tüm projelere gençleri de dahil ediyoruz. Bugünün gençleri, yarının Denizli'sinin oluşumunda söz sahibi olacak. Gençlerin görüşleri, düşünceleri bizler için son derece önemli. Göreve geldiğimizde başlattığımız kampanyalarda en fazla ilgiyi de çocuklar ve gençlerden gördük. Çünkü onlar daha duyarlı ve bilinçli hareket ediyor. Sonucunda ise Türkiye'ye her alanda örnek olan bir Denizli hedefine ulaştık" dedi.

GENÇ DENİZLİLİLER PROJESİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 17:26:04
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 17:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?