2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Genç kadının imdadına 'sevgi eli' yetişti

Denizli Belediyesi Sevgi Eli, ilk eşi boğularak ölen, ikincisi tarafından da terk edilen 6 yaşındaki kızı ile karnındaki 8 aylık bebeğiyle yaşam mücadelesi veren Ayşe Solmaz'a (29) yardım elini uzattı.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci önderliğindeki 4 kişiden oluşan ‘Sevgi Eli Ekibi’, Ayşe Solmaz’a koltuk, kanepe, beyaz eşya, halı, giysi, bebek kıyafetleri, beşik gibi çeşitli hediyeler verdi.

6 yaşındaki kızı ile birlikte Sevgi Eli Ekibi’ni karşısında gören 8 aylık hamile Ayşe Solmaz, duygulu anlar yaşadı. Ayşen Zeybekçi’ye sarılarak ağlayan genç kadın, günlerce kendisine uzanacak bir yardım eli beklediğini söyledi. Solmaz, hamile olduğu için bir yerde çalışamadığını anlatarak, şunları söyledi:

“İlk eşimi kaybettim. Kızım Ceylin'le yaşamaya başladım. Daha sonra çocuğumun büyümesi ve iyi bir geleceği olması için ikinci bir evlilik yaptım. İkinci eşim de ben 6 aylık hamileyken evi terk etti. Şimdi 1 ay sonra bebeğim dünyaya gelecek. Zor şartlarda yaşıyorum. Bu durumdan kurtulmak için çalmadık kapı bırakmadım. Kimseden ciddi anlamda yardım gelmedi. İmdadıma Sevgi Eli yetişti. Sizlere binlerce kez teşekkür ediyorum.”

Ekip, eşyaları eve taşırken, 1 ay sonra dünyaya gelecek bebeğin eşyaları, oyuncakları ve beşiği ise ailenin en büyük sevinç kaynağı oldu. 6 yaşındaki minik Ceylin de kendisine getirilen giysileri giyip, yeni oyuncaklarıyla oynadı.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 16:34:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?