7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Genç kız, annesi için alevlerin arasına daldı

Denizli’de bir evde çıkan yangında, genç bir kızın kendisini yanan evin içine atması korkulu dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

Akşam saatlerinde Gürcan Mahallesi 786 Sokak 29 numaralı binada yangın çıktı. Sobanın külünün kilere dökülmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüdü. 3. katta çıkan ve itfaiye ekiplerinin kısa sürede kontrol altına aldığı yangın sebebiyle 4 katlı bina dumanla doldu.

İtfaiye ve polis ekipleri yoğun duman sebebiyle çalışmalarını yapmakta zorluk çekerken, itfaiyeciler oksijen tüpü takarak binaya girmek zorunda kaldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında, aynı binanın 2. katında oturduğu öğrenilen genç bir kız, yangının kendi evlerinde çıktığını ve annesinin içeride olduğunu sanarak herkesin şaşkın bakışları arasında binaya girdi.

İtfaiye ekiplerinin şaşkın bakışları arasında duman yoğunluğu içinde kaybolan genç kızı dışarı çıkarmak için itfaiye ve polis ekipleri, tekrar binaya girdi. Korku ve panikten ne yapacağını şaşıran genç kız, ekipler tarafından zorla dışarı çıkarılırken, genç kızın yakınları annesinin evde olmadığını söyleyerek yatıştırmaya çalıştılar.

Kısa sürede kontrol altına alınan yangında can kaybı olmazken, yangının çıktığı dairede maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. Kendisini yanan evin içine atan genç kız, sakinleştikten sonra yangının söndürülüşünü izledi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2004 Çarşamba 11:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?