2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Gençlik Meclisi'nden eğitime destek

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'u ziyaret ederek, gençlerin eğitimine destek olabilmek için yardım istedi.


Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Başkanı Muhammet Akın öderliğindeki yürütme üyesi gençler, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz'la, gençlere yönelik yapacakları projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Gençlik Meclisi'nin, ücretsiz 4 projesi olduğunu ifade eden Akın, "Ücretsiz yetiştirme kursları, liselerarası tiyatro festivali düzenlenmesi, öğrencilere yönelik anket çalışması yapılması ve okullarda meslek tanıtımı şeklinde projelerimiz var. Müdürlüğünüzün bize yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman sivil toplum örgütlerinin desteğini yanlarında görmek istediklerini kaydederek, "Denizli Belediyesi Gençlik Meclisi'nin özverili çalışmalarında olduğu gibi bütün sivil toplum örgütlerini yanımızda görmek istiyoruz. Tabii ki bu çalışmayı gençlik meclisiyle yapmak bize ayrı bir şevk veriyor. Getirdikleri projeler bizim için son derece önemlidir. Gerek yetiştirme kurslarının hazırlanması, gerek liseler arası tiyatro festivalinin organize edilmesi, gerekse öğrencilerin sorunlarını çözmedeki okullarda yapılacak anket çalışmaları ve gerekse yıllardan beri bizim de üzerinde durduğumuz meslek tanıtımları bizim için son derece önemlidir. Bu projeleri gençlik meclisiyle beraber en iyi şekilde gerçekleştirmeyi ve başarılı olmayı ümit ediyorum. Şimdiden onları kutluyorum" dedi. Milli Eğitim Müdürü Oğuz, görüşme sonrası gençlere çeşitli hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 15:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?