7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Geriye mutluluk fotoğrafları kaldı

BU MUTLULUK SAATLER SONRA SONA ERDİ

Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden damat ile ağır yaralanan gelinden geriye kazadan saatlerce önce çektirdikleri düğündeki mutlu görüntüler kaldı.

Aydın'ın Germencik ilçesinde öğretmenlik yapan Selman Keskin (25) ve Aydan Gümüşay (25) önceki gün kız evi olan İzmir'in Aliağa ilçesinde, dün gece de erkek evi Denizli'de düğün yaparak dünya evine girdi. Düğünün ardından görev yerleri olan Germencik'teki evlerine gelmek için yola çıkan çifti yaşadıkları trafik kazası ayırdı. Damat Selman Keskin'in kullandığı 20 B 2524 plakalı araç Ortaklar beldesindeki kavşakta refüje çarpıp takla attı. Kazada ağır yaralanan damat Selman Keskin ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne, gelin Aydan Gümüşay da Atatürk Devlet Hastanesine sevk edildi. Acil Serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan Selman Keskin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Üç yıllık öğretmen Selman Keskin'in Mehmet Hüseyin Öncel İlköğretim Okulu'nda, yaralı gelin Aydan Gümüşay'ın da Adabelen İlköğretim Okulu'nda görev yaptığı belirtilirken, genç çiftten geriye Denizli'deki düğünlerinde çekilen son görüntüleri kaldı.

Kazadan saatler öncesi düğün salonuna el ele mutlu bir şekilde giren Selman-Aydan Keskin çifti, düğünleri boyunca dans edip arkadaşları ve yakınlarıyla zeybek oynadı. Genç çifti bu mutluluklarından saatler sonra meydana gelen trafik kazası ayırdı.

BU MUTLULUK SAATLER SONRA SONA ERDİ
BU MUTLULUK SAATLER SONRA SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2011 Pazartesi 14:20:02
Güncelleme :18 Temmuz 2011 Pazartesi 17:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?