3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Giray Bulak krizi

Denizlispor’la, teknik direktör Giray Bulak arasındaki imza krizi büyüyor. Denizlispor yönetiminin aylardır yaptığı "Giray Bulak’la anlaşma sağlandığı" şeklindeki açıklamaların, sürekli olarak Bulak tarafından yalanlanması futbolcu transferlerine de yansımaya başladı.

Transfer Komitesi Üyesi Yasin Cinkaya’nın önceki gün 1 milyon YTL karşılığında Giray Bulak’la anlaşma sağlandığı şeklindeki açıklamasının doğru olmadığı ortaya çıkarken, Bulak, istediği paranın kabul edilmemesi halinde imza atmayacağını söyledi. İddialara göre Bulak’ın istediği 1 milyon YTL karşılığında, yönetimin 850 bin YTL önerdiği ve bu fiyatta ısrar ettiği öğrenildi. Daha önce yaptığı açıklamalarda, bir çok kulüpten teklif aldığını ve anlaşma sağlanamaması halinde bu teklifleri değerlendireceğini söyleyen Giray Bulak’ı ikna etmeye çalışan yönetimin futbolcu transferlerinde de eli kolu bağlı durumda.

Sözleşmesi sona eren kaptan Timuçin’le yapılan ön görüşmede, futbolcuya geçen yıl ödenen paranın ödenmesinin mümkün olmadığı ve önerilen parayı kabul etmemesi halinde istediği kulübe gidebileceğinin söylendiği ileri sürüldü. Sözleşmesi sona eren diğer futbolculardan Kamerunlu kaleci Soulaymanou Hamidou da, imza atmaya yanaşmazken, Fransa’dan teklif aldığını belirten Kamerunlu kalecinin yanı sıra, Bülent Ertuğrul’un da görüşmek için yönetimden haber beklediği öğrenildi. Giray Bulak’ın durumunun netlik kazanmaması sebebiyle, gidecek ve kalacak futbolcularla ilgili durumun da belli olmadığı öğrenildi.

Resmi transfer döneminin başlamasına rağmen, yeşil - siyahlı yönetim sadece Göztepe’nin kalecisi Cenk ile sözleşme imzaladı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2005 Pazar 16:08:28
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 11:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?