7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Göçük altında kalan işçi için seferberlik

Denizli'de, göçük altında kalan bir işçi, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. 

Olay, bugün öğle saatlerinde Sırakapılar Mahallesi Devrim Caddesi üzerinde bir inşaat alanında meydana geldi. Temeli kazılan inşaat alanında kanalizasyon borusunun patlaması üzerine Akif Dinç (18) isimli işçi, kaldırım seviyesi altında bulunan alanda patlayan boruyu kapatmaya çalıştı. Dinç, Çalışma sırasında kaldırımın çökmesi sonucu göçük altında kaldı. 

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, Dinç'i göçüğün altından çıkarıp ilk müdahaleyi yaptı. Akif Dinç sedyeye konuldu. Göçük altından başka çıkış yolu olmadığından yaralı genç sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından merdivenden çıkarıldı. Bir görevli ise gencin altına sırtını koyarak düşmemesi için çaba harcadı. Merdivenden çıkarılırken bir ara düşme tehlikesi atlatan Dinç, yandaki apartmanın bodrumuna oradan da ambulansa götürüldü. Akif Dinç, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bu arada yetkilileri suçlayan çevredeki vatandaşlar, daha önce kanalizasyon patlağıyla ilgili uyarılarda bulunduklarını ancak gerekli önlemlerin alınmadığını ileri sürdü.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 16:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 88.245.255.xxx Tarih : 28.05.2007 18:47:00
tamamen belediyenin ihmali.akif arkadaş vefat etti.atatür e.m.l 11a öğrencisi