7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Gönenç de istifa etti

CHP İL BAŞKANI GÖNENÇ DE İSTİFA ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç de istifa etti.

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve il yönetim kurulu üyesi Mehmet Varol'un istifasını verdiği CHP'de İl Başkanı Zafer Gönenç de milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Zafer Gönenç, 2009 yılı Mayıs ayından bu yana büyük bir onurla sürdürdüğü Denizli İl Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini belirterek, "Uzun yıllardır üyesi, yöneticisi, belediye meclis üyesi ve il başkanı olarak hizmet vermeye çalıştığım partime ve partimin halkın iktidarını gerçekleştirme mücadelesine, bundan sonra milletvekili aday adayı olarak katkı sunmak istiyorum. İnanıyorum ki 2011 yılında yapılacak seçimler Cumhuriyet Halk Partisine gönül verenlerin zaferiyle sonuçlanacaktır. Bundan sonra yaşamım boyunca partimin bana vereceği her türlü görevde, hizmet etmeye devam edeceğim. İki yıla yakın süren il başkanlığı görevim boyunca, bana destek veren ve katkılarını esirgemeyen örgütümüzün tüm yöneticilerine ve üyelerine, aileme ve dostlarıma teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini diliyorum" dedi.

Gönenç, kendisiyle birlikte ve aynı gerekçe ile görevlerinden istifa eden Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve İl Yönetim kurulu üyesi Mehmet Varol'a bugüne kadar partiye verdikleri emek ve çaba için teşekkür ederek, başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 17:03:05
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 18:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?