3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Gözler lige çevrildi

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor, klasman grubundaki ilk maçında İstanbulspor deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor.

Grubunda son sırada bulunan Denizli Belediyespor'da, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki maçların tamamlanmasının ardından gözler lige çevrildi.

Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak olan Kırmızı-beyazlılar İstanbul'a giderken, takımda cezalı Hasan Ali ve sakat olan Sinan İstanbulspor maçında forma giyemeyecek.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, devre arasında iyi transferler yaparak kadrolarını güçlendirdiklerini, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Trabzonspor, Ankaragücü ve Orduspor gibi güçlü takımlarla mücadele ederek iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Kupada iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Bu maçlar bizim için hem moral ve konsantrasyon açısından önemliydi. Bizim için her zaman lig önemli. Şimdi güçlenen kadromuzla en önemli maçlarımızdan birine çıkacağız. İstanbulspor deplasmanında galibiyet için mücadele edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 13:58:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?