6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Gözyaşlarıyla uğurlandı

KAZADA ÖLEN EMNİYET AMİRİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İran otobüsünde hayatını kaybeden emniyet amiri son yolculuğuna uğurlandı.

Erzurum Erzincan karayolunda İran plakalı tur otobüsünün devrilmesi sonucu ölen Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Emniyet Amiri Aydın Güzel, memleketi Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Süller beldesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Çal Kaymakamı Fatih Arıkoğlu, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Güzel'in mesai arkadaşları ile yakınları katıldı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Güzel'in tayininin Bolu'ya çıktığı ve eşi Mülayım Güzel ile 8 yaşındaki oğlu Mehmet ile 2 yaşındaki oğlu Yunus Emre'yi bir ay önce eşinin memleketi Kayseri'ye gönderdiği bildirildi. Güzel'in Bolu'ya gitmek için İran'dan gelen İstanbul otobüse bindiği belirtildi.

Kazada ölen dört kişiden biri olan Aydın Güzel'in cenazesi bugün sabah memleketi Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Süller beldesine getirildi. Cenaze namazının ardından omuzlarda mezarlığa götürülen tabutun arkasından giden eşi Mülayim Güzel, ''Aydın'ım keşke seni yalnız bırakmasaydım, affet beni Aydın'ım. Yavrularım babasız kaldı" diye feryat etti. Büyük oğlu Mehmet ise babasının fotoğrafını taşıdı.

Aydın Güzel belde mezarlığında toprağa verildi.

KAZADA ÖLEN EMNİYET AMİRİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KAZADA ÖLEN EMNİYET AMİRİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KAZADA ÖLEN EMNİYET AMİRİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2011 Çarşamba 15:54:00
Güncelleme :20 Temmuz 2011 Çarşamba 18:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?