6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

GS maçının bilet fiyatları açıklandı

Denizlispor Kulübü, Galatasaray maçı bilet fiyatlarını düşük tutarak seyirciyi tribüne çekmeye çalışırken, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman ligin ilk yarısını Galatasaray galibiyetiyle 4. sırada tamamlamak istediklerini söyledi.

Türkiye Süper Ligi ilk yarısının son maçında cuma günü Galatasaray’la karşılaşacak olan Denizlispor’da, maçın bilet fiyatları açıklanırken, bilet fiyatlarının oldukça düşük tutulması dikkat çekti. Kulüp binasında Basın Sözcüsü Osman Vural Yapıcı ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, Gençlerbirliği maçında oynanan futbol ve alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Galatasaray maçının bu galibiyetten daha sonra daha büyük önem kazandığını söyledi. Galatasaray maçınan mutlak 3 puan için çıkacaıklarını belirten Dalaman, "Kendi sahamızdaki başarımıza bir yenisini ekleyerek 32 puana ulaşmak ve ligin ilk yarısın 4. sırada tamamlamak istiyoruz" dedi. Galatasaray maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcularının bulunmadığını belirten Dalaman, bilet fiyatlarını da çok düşük tuttuklarını söyledi.

Dün akşam toplanan Denizlispor Yönetim Kurulu, Galatasaray maçı bilet fiyatlarını, kale arkası 10 milyon, maraton tribün 20 milyon, alt kapalı tribün 30 milyon, üst kapalı tribünü de 40 milyon lira olarak belirlerken, Galatasaray taraftarları için üst kapalı tribünde yaklaşık bin 200 kişilik yer ayırdı. Galatasaray maçı bilet fiyatları yarın sabahtan itibaren bilet noktalarında satışa sunulmaya başlanacak. Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Turgut Dalaman, Galatasaray ve Denizlispor taraftarlarının istedikleri yerde maçı izleyebileceklerini belirterek, "Bir Galatasaray taraftarı üzerinde forması, elinde bayrağı dahi olsa istediği tribünden bilet alarak maça girebilecek. Bugüne kadar özellikle Galatasaray maçlarında böyle oldu ve hiç sorun yaşanmadı. Bu maçta da her iki kulübün taraftarlarının yanyana maçı izleyebileceğine inanıyoruz" dedi. Toplu bilet satışının olmayacağını ve en çok iki bilet satılacağını belirten Dalaman, tribünler konusunda TFF ve kulüplerin aldığı kararların uygulanacağını söyledi.
Transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirten Turgut Dalaman, devre arasında 4-5 futbolcunun gönderileceğini, bu futbolcuların yerine genç futbolculara yer vermeyi düşündüklerini söyledi. Veysel, Yusuf ve Murat Hacıoğlu ile ilgilenmediklerini belirten Dalaman, "Bu futbolcularla bonservisleri ellerinde olursa görüşürüz. Hem bonservis ücreti hem de futbolcuya para vererek transfer yapmayı düşünmüyoruz" dedi.

Öte yandan, Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı, Sponsorluk Yasası çerçevesinde, Şemikler Tesisleri’nin suni çimle kaplanması, idman sahalarının tamamlanması, idare binaların yapılması ve tesislerdeki altyapının tamamlanmasını yapacak. Yaklaşık 500 bin dolara malolacak tesislere Denizlispor Zafer Katrancı Alt Yapı Tesisleri ismi verilecek.
Denizlispor Yönetim Kurulu, 17 Aralık 2001 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski futbolcusu Doğan Seyfi Atlı için, Galatasaray maçının oynanacağı gün Yeni Camii’de mevlit okutacak. Galatasaray maçına "Doğan Seyfi Seni Unutmadık" pankartıyla çıkmak isteyen Yeşil-siyahlılar, bu konuda TFF’ye gerekli başvuruyu yaptı.

denizli
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 14:03:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?