2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

GSM Tiyatro Topluluğu'na büyük ilgi

Denizli Belediyesi'nin Ramazan ayı şenliklerinde sahne alan Gençlik Sanat Merkezi Tiyatro Topluluğu (GSM Tiyatro) büyük beğeni topladı.

Fatih Mehmet Demir yönetimindeki GSM Tiyatro Topluluğu günümüze uyarladıkları orta oyunu ile Delikliçınar Meydanı'nı dolduranlara keyifli bir akşam yaşattı. Geleneksel orta oyununun vaz geçilmez karakterleri Efendi ve İbiş'in bir biri ile olan diyaloglarının günümüze uyarlanması ile ortaya çıkan oyunda Yunus Emre Yiğitkanlı Efendi'yi, Ömer Aslantürk de İbiş'i canlandırdı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi'nde senaryo dersleri ve oyunculuk eğitimleri veren Fatih Demir, yeni sezonda Gençlik Merkezi'ndeki çalışmaların devam edeceğini, bu yıl için repertuar çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, Ekim ayında ise yeni kayıtların alınmasına başlanacağını söyledi.

Yeni sezonda büyük sürprizlerle sanatseverlerin karşısında olacaklarını belirten Demir, "En önemli çalışmamız Gençlik Sanat Merkezi Sanat Evi'ni kurmak olacak. Burada hemen tüm sanat dalları bir arada olacak. Resimden müziğe, heykelden fotoğrafa tüm sanat dalları ile sanatseverleri bir çatı altında toplamayı amaçlıyoruz. Bu Sanat Evi, Gençlik Merkezi'nden farklı olarak yediden yetmişe herkese açık olacak" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2009 Salı 14:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?