2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Güray sezonu kapattı

MANİSASPOR MAÇINDA AYAĞI KIRILAN DENİZLİSPORLU GÜRAY AMELİYAT OLDU

Manisaspor maçında Mehmet Güven'in darbesiyle ayağı kırılan Denizlispor'un genç futbolcusu Güray Vural, Denizli'de ameliyat oldu.

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında dün Manisa'da oynanan Manisaspor-Denizlispor maçının 5. dakikasında rakip takım oyuncusu Mehmet Güven'le girdiği ikili mücadelede aldığı darbe sonucu sol ayağının kaval kemiğinde 4 parçalı kırık meydana gelen ve hemen hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Güray Vural, dün gece Denizli'ye getirilerek Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ameliyat edildi. Yapılan ilk tetkiklerin ardından gece yarısı ameliyata alınan Güray'a, yaklaşık 2 saat süren operasyonda çivileme yöntemi uygulandı. Gece yarısı ameliyattan çıkan Güray Vural hastanede özel bir odada tedavi altına alınırken, çocuklarının ayağının kırıldığını öğrenen ailesi İstanbul'dan Denizli'ye geldi. Annesi Hülya ve ağabeyi Şenol Vural, Güray'ın yanından bir an bile ayrılmazken, operasyonu gerçekleştiren ekip, Güray'a operasyon hakkında bilgi verdi.

2 sezon önce Selimiyespor'dan Denizlispor'a transfer olan ve gösterdiği performansla hem takımının, hem de Ümit Milli Takımı'nın değişmez oyuncularından biri olan Güray ise sakatlanmanın üzüntüsünü yaşıyor. Manisaspor maçında Ferhat'tan topu kurtardıktan sonra orta sahada Mehmet Güven'in üzerine doğru geldiğini belirten Güray Vural, "Topu ayağımdan biraz açmıştım. Mehmet Güven de topu taca atmak istedi. Amacı topu almak değildi. Ben de topu sağından atıp solundan geçmek için tıkladım. O da benim ayağıma vurdu" dedi. Manisaspor'da forma giyen Güven Varol'un da Denizlispor forması altında oynarken ayağının kırıldığını ancak onun durumunun daha kötü olduğunu belirten Güray, "Ben Mehmet Güven'in kasti olarak bunu yaptığına inanmıyorum. Sağ olsun daha sonra yanıma geldi. Ben darbeyi aldığımda ayağımın kırıldığını anlamıştım. Sezonu kapattım. İnşallah gelecek sezona yetişirim" dedi. Manisaspor maçında alınan bir puanın kötü olmadığını söyleyen genç oyuncu, "Manisaspor bizim rakibimizdi e yenilmememiz gerekiyordu. Beşiktaş maçını kazanırsak yolumuza devam ederiz" dedi.

Güray Vural'ın annesi Hülya Vural ise, maçı radyoda dinlediği sırada, oğlunun sakatlanarak ambulansla hastaneye götürüldüğünü duyduğunu ve şok olduğunu belirterek, "Neresinden sakatlandığını çok merak ettim. Ayağından sakatlanacağı hiç aklıma gelmedi. Daha önce beyninden hafıza kaybı geçirmişti. Kafa topuna kalkıp, başından darbe aldım diye çok korktum" dedi.

Operasyonu gerçekleştiren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Semih Akkaya ise, Güray'ın kaval kemiğinin orta kısmında 4 parçalı bir kırığının olduğunu belirterek, "Dün gece kırık hattını açmadan kapalı çivileme yöntemi ile ameliyat ettik. Ağrıları hafiflemeye başlayınca yürütmeye ve fizik tedavisine başlayacağız. Ameliyat çok başarılı geçti. Gelecek sezona yetiştireceğimize inanıyorum" dedi.

MANİSASPOR MAÇINDA AYAĞI KIRILAN DENİZLİSPORLU GÜRAY AMELİYAT OLDU
MANİSASPOR MAÇINDA AYAĞI KIRILAN DENİZLİSPORLU GÜRAY AMELİYAT OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2010 Pazartesi 13:49:00
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 00:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?