7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Güvenç Kurtar'dan iddialı açıklamalar

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Fenerbahçe maçında herşeylerini sahaya yansıtarak galip gelmek için oynayacaklarını söyledi. 

Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, centilmenlik sınırları içerisinde geçmesini istediği maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi. Ligde kolay maç olmadığını belirten Güvenç Kurtar, şöyle konuştu: "Denizlispor'a geldiğimden beri tüm maçlarımız zor geçiyor. Bundan sonrakiler de zor geçecek. Bu maçlardan birisi de Fenerbahçe maçı. Bu maçta da, maçın sonuna kadar ölüp ölüp dirileceğiz. 

Rakibimiz bir Avrupa takımı kadar güçlü. Ancak biz can çekişiyoruz ve puana ihtiyacımız var. İstanbul'da Fenerbahçe'yi yenmek, bu olmasa bile en azından bir puanla dönmek istiyoruz. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Futbolcularıma güveniyorum." 

Fenerbahçe'ye karşı iyi mücadele eden bir ekip olacaklarını ve galibiyet için mücadele edeceklerini belirten Kurtar, sözlerine şöyle devam etti: "Ligde kalabilmemiz için puana çok ihtiyacımız var. Can derdindeyiz. Fenerbahçe ise 100. yılında şampiyon olmak istiyor. Onlar için çok önemli. Ancak bu yıl çok puan kaybettiler. Çok lüzumsuz puan verdiler. Şanssızlık da yaşadılar ve kaybedilmeyecek maçları kaybettiler." 

Kurtar, geçen sezonun son maçında Denizli'de oynanan Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği Denizlispor'un da ligde kaldığı maçın unutulması gerektiğini söyledi. 

Kurtar, Sarı-lacivertli taraftarların da sağduyu ile hareket edeceklerine inandığını anlattı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 50-55 bin taraftarın izleyeceği bir maç oynayacaklarını ve Fenerbahçe'nin büyük bir taraftar desteğiyle maça çıkacağını belirten Kurtar, şöyle konuştu: 

"Bunlar bizi biraz daha hırslandırır. Herkes kendi derdi ile uğraşıyor ve puan savaşında. Fenerbahçe taraftarlarının daha sakin olması lazım. Fenerbahçe Kulübü büyük bir camia. Taraftarlarıyla büyüdü. Taraftarların büyük bölümü aklı selim düşünecekler. Taşkınlık olacağına inanmıyorum. Ben Fenerbahçe Stadı'na gidiyor ve çok maç izliyorum. Müthiş bir taraftarı var. Hak eden kazanır ancak biz kazanmak istiyoruz."
İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 12:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?