5
Mayıs
2024
Pazar
DENİZLİ

Güvenlik görevlileri ödüllendirildi

Denizli Devlet Hastanesi'nde görev yapan 4 güvenlik görevlisine, başarılarından dolayı küçük altın hediye edildi ve sertifika verildi. 

Denizli Devlet Hastanesi'nde düzenlenen ödül törenine Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mithat Ekici, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Hastane Müdürü Halil Özkaya, Pamukkale Güvenlik şirketinin sahibi İbrahim Erkarslan ve güvenlik çalışanları katıldı. Başhekim Mithat Ekici, hastane olarak güvenlik şirketinin sunduğu hizmetten memnun olduklarını söyleyerek, "Denizli Devlet Hastanesi artık eski kabuğunu kırmış, çağın gereğinde ve kaliteli, etkin bir hizmet sunma yarışı içerisine girmiştir. Bu hizmetimizi daha önce kendi personelimizle yürütürken artık son zamanlarda özel firmalardan da hizmet satın alarak yürütmeye çalışıyoruz. Şu anda Denizli Devlet Hastanesi'nde bin kadrolu personelin yanında, 515 tane de hizmet alımıyla alınmış personel vardır. Bunların 60 tanesi de PAGÜ'de çalışmaktadır. Tabi bu şekildeki uygulamayla hastanemizin hizmet kalitesini artırıp, insanlara en iyi hizmeti vermekteyiz. Bu memnuniyeti hastalarımızın yüzünden okuduğumuz gibi, gelen hastalarımız hizmetin kalitesinin arttığını sözleriyle de ifade etmektedir. Biz de bundan gurur duymaktayız. Denizli Devlet Hastanesi olarak bu güvenlik şirketimizin bizlere sunduğu hizmetten son derece memnunuz ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu tarz ödüllendirmeyle çalışmaların daha başarılı olacağını düşünüyorum" dedi. 

Konuşmanın ardından görevinde başarılı olan 4 güvenlik görevlisine, küçük altın hediye edilerek başarı sertifikası verildi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 23:56:44
Güncelleme :18 Ekim 2006 Çarşamba 00:04:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?