3
Mayıs
2024
Cuma
DENİZLİ

Hakan Dolutaş'ın büyük başarısı

Türkiye'nin en genç teknik direktörü olan Denizli Belediyespor'un 35 yaşındaki hocası Hakan Dolutaş, teknik direktörlüğünün ilk yılında Denizli takımını Bank Asya 1. Lig'in kapısına getirerek büyük bir başarıya imza attı.

TFF 2. Lig'deki ilk sezonunda başarılı bir grafik çizerek ekstra play-off maçlarına katılmaya hak kazanan Denizli Belediyespor'da teknik direktör Hakan Dolutaş, kariyerinin ilk yılında bu başarının en büyük mimarlarından biri oldu.

Galatasaray'ın alt yapısında futbola başlayan ve19 yaşında profesyonel olan Hakan Dolutaş, 7 yıl Denizlispor formasını giydi. Denizlispor'da şampiyonluk sevincini yaşadıktan sonra sırasıyla Kayserispor, Kırklarelispor, Aksarayspor ve Denizli Belediyespor'da oynadı.

Denizli Belediyespor'da yardımcı antranör olarak görev yaptıktan sonra bu sezon başında takımın başına getirilen Hakan Dolutaş, "Sezon başında çok iyi bir kadro oluşturduk. İyi niyetli ve çalışkan oyuncularımın çabası ile başarıyı yakaladık. Bu başarıda başta yönetim olarak herkesin büyük emeği var" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 17:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?