2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hakan Kutlu gidiyor mu?

HAKAN KUTLU YOLA DEVAM EDİP ETMEYECEĞİNE KARAR VERECEK

Denizlispor Teknik Direktör Hakan Kutlu, takımdaki görevinde kalıp kalmayacağı konusunda kulüp başkanı Ali İpek'le görüşeceğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında topladığı 7 puanla 17. sırada bulunan Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda namağlup olarak gruptan çıkma hedefini sürdürüyor.

Kupada Sivasspor ve Bursaspor'la berabere kalan, Giresunspor'u da mağlup eden Yeşil-siyahlılar, son maçlar öncesi 5 puana ulaştı. 7'şer puanı bulunan Bursaspor ve Sivasspor'un son maçta karşı karşıya gelecek olması sebebiyle grupta 3 takımın da çıkma şansının bulunduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Tarsus İdmanyurdu maçını 2 farklı kazanmaları halinde en kötü ihtimalle averajla gruptan çıkacaklarını söyledi. Bursaspor karşısında çok iyi bir futbol sergilediklerini belirten Kutlu, "Son haftalarda daha iyi oynuyor ve daha fazla gol pozisyonu üretiyoruz. Bu da beni sevindiriyor. Takımda hem sayısal, hem de mevki olarak eksik kadroyla mücadele ediyoruz. 5 futbolcu çeşitli sebeplerle aramızda değil. Buna rağmen oyuncularım elinden geleni yapıyor. Ancak transfer konusunda çabuk olmamız gerekiyor" dedi.

Son günlerde teknik direktör değişikliğiyle ilgili bazı duyumların kendisine de ulaştığını belirten Hakan Kutlu, "Denizlispor'da kalıp kalmayacağım konusunda başkan Ali İpek'le görüşeceğim. Şu anda kesin bir şey söylemek doğru değil. Ben de henüz net bir karar vermedim. Görüşmeler sonucunda devam edip etmeyeceğim ortaya çıkacak" şeklinde konuştu.

Denizlispor lige Erhan Altın'la başlamış, 4. haftada Nurullah Sağlam, 10. haftada da Hakan Kutlu'yu göreve getirmişti. Hakan Kutlu döneminde oynadığı 7 lig maçında bir beraberlik alabilen Yeşil-siyahlıların, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 beraberlik ve 1 galibiyeti bulunuyor.

Öte yandan Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına bugün başladı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:12:01
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 14:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?