2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hakan Kutlu imzaladı

DENİZLİSPOR HAKAN KUTLU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Denizlispor, teknik direktör Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı.

Sezona teknik direktör Erhan Altın ile başlayan ve 4. haftada Nurullah Sağlam'ı takımın başına getiren Denizlispor, 9. hafta sonunda Sağlam'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Ankaragücü'nde uzun yıllar forma giyen ve bir yıl teknik direktör olarak görev yapan Hakan Kutlu'yu getirdi. Bu sezon 3. hocasıyla anlaşmaya varan Yeşil-siyahlılar kulüp binasında imza töreni düzenledi. Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, Asbaşkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve bazı yöneticilerin de katıldığı imzatöreninde, teknik direktör Hakan Kutlu kendisini Denizlispor teknik direktörü yapan imzayı attı.

Denizlispor'a geldiği için mutlu olduğunu belirten teknik direktör Hakan Kutlu, "Denizlispor lige şanssız ir şekilde başlamış, fikstür zorluğu sebebiyle şanssız maçlar kaybetmiş bir takım. Denizlispor iyi bir kadroya sahip. Futbolculara çok güveniyorum. Çok kaliteli futbolcular var. Bu zorluğu aşacak yeterli oyuncu kapasitesi var. Denizlispor Süper Lig'de tecrübeli bir takım ve bu zorlukları aşacak güçte. İstediğim ve güvendiğim bir takıma geldim. Yaşanan zorlukları hep birlikte el birliğiyle aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Denizlispor Asbaşkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ise, Hakan Kutlu'nun vizyonu ve hedefi olan bir hoca olduğunu belirterek, "Bir süredir bazı teknik direktörlerle görüşüyoruz. Ancak her zaman Hakan Kutlu ismi bizim için birinci sıradaydı. Hakan Kutlu'nun takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yardımcısı Özcan Bizati Denizlili ve bizim yakından tanıdığımız bir isim" dedi. Denizlispor yönetim kurulu olarak kenetlenmiş şekilde olduklarını belirten Kıbrıslıoğlu, "Denizlispor bu zorlukları daha önceki yıllarda da yaşayan tecrübeli bir takım. Bu zor günleri en kısa zamanda aşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından teknik direktör Hakan Kutlu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte objektiflere poz verirken, kulüp binası dışında toplanan bir grup taraftar Kutlu lehine tezahüratlarda bulunup, boynuna Denizlispor atkısı taktı.

DENİZLİSPOR HAKAN KUTLU İLE SÖZLEŞME İMZALADI
DENİZLİSPOR HAKAN KUTLU İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2009 Salı 14:46:00
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 15:45:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?