2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

'Hakem faciasına takılıyoruz'

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda Denizlispor, gruptaki ilk maçında kendi sahasında Manisaspor ile 2-2 berabere kaldı. Denizlisporlu teknik heyet ve futbolcular, maç sonrası hakeme büyük tepki gösterdi.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maç sonrası yaptığı açıklamada, genç bir kadroya sahip olduklarını, hem ligde hem de kupada bu kadroyla büyük işler yaptıklarını belirterek, "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Denizlispor gibi iyi mücadele eden bir takımla başa baş mücadele vermek, ilk defa oynayan oyuncularım için son derece anlamlı ve önemliydi. Kupada kazanılan bu puan çok önemli. Maçı kazanabilirdik de. Maçta Denizlispor'a verdiğimiz pozisyon sayısı yok denecek kadar az. İki hata yaptık ve iki gol yedik. Bizim de kazandığımız önemli pozisyonlar var. Ama mücadele açısından başa baş ve iyi bir mücadele oldu. Genç futbolcularımı kutluyorum. Fortis Türkiye Kupası'nda sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacaklarını biliyorum. Denizlispor'a da ligde başarılar diliyorum" dedi.

Son haftaların kendileri için iyi geçmediğini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın ise, "Denizlispor olarak şanssız bir dönemden geçiyoruz. Sahaya çıkıp iyi futbol oynamaya ve iyi mücadele etmeye çalışıyoruz, ancak top bizi birkaç haftadır sevmez oldu. Gençlerbirliği maçında 22. saniyede ve ilk yarının uzatma dakikalarında gol yedik. Bugün iki takım da iyi mücadele etmeye çalışıyor, ancak hakem faciasına takılıyoruz. Denizlispor zor bir süreçten geçiyor. Sabırlı olup mücadeleye devam edeceğiz. Roberts'in kırmızı kart görmesi bizi çok üzdü. Ligde oynayacağımız Sivasspor maçında en önemli oyuncumuz oynamayacak" diye konuştu.

Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Murat Karakoç da, her iki takımın da iyi mücadele ettiğini belirterek, "İki takım da futbol oynamaya ve mücadele etmeye çalıştı. Ancak hakemin verdiği ters bir karar sebebiyle kendi sahamızda kupanın ilk maçında berabere kaldık. Bundan sonra ligdeki maçlarımıza bakacağız" ifadelerini kullandı.
Denizlisporlu futbolcu Engin Memişler ise, hakemin kötü bir yönetim gösterdiğini belirterek, "İki taraf da iyi bir mücadele etti. Ama hakemin verdiği kararların ne kadar yanlış olduğunu herkes gördü. Sonuçta iki takım da emek veriyor. Maddi ve manevi çıkarları için çalışıyor, ancak bir hakem yüzünden bir maç böyle katledilmez. Hakemlere herkes yükleniyor, ama onların da kendilerine biraz çeki düzen vermesi gerekir. Kaybettiğimiz 2 puanımız var. Biz kupada da bazı hedefler koyduk. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 17:58:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?