6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Halk MHP'yi bağrına bastı

HALK MHP'Yİ BAĞRINA BASTI

Haftasonu Aktepe ve Eskihasar'da yapılan mitinglerin yanında kahve toplantılarıyla da yüzlerce kişiye seslenen MHP milletvekili adayları, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Seçime az bir zaman kala mahalle mitinglerine yönelen MHP'li vekil adayları gittikleri her yerde hem halkın yoğun ilgisiyle hem de desteğiyle karşılanıyor. Mitingler sırasında bir konuşma yapan MHP Denizli milletvekili adayı Ümit Bahtiyar, Denizli'nin bir zamanlar üreten bir şehir olduğunu ama bugün bu bereketin mevcut iktidar tarafından alındığını dile getirdi. Bahtiyar, "Bir zamanlar, Denizli'nin her köşesinde eleman aranıyor ilanları olurdu. Şimdi yok. Önceden iki-üç kişi bir araya geldiği zaman hemen yeni bir iş kurulurdu. Ama şimdi insanlar korkuyor. Çünkü var olanlar da batıyor. Bu dönemde, bu şehrin en büyük firmaları battı" dedi.

MHP'nin önceliğinin yoksulluk olduğunu dile getiren MHP Denizli milletvekili adayı Ümit Bahtiyar, önemli projelerinden birinin yoksulluğun önüne geçmek olduğunu söyledi. Bahtiyar, "Bizim önceliğimiz, gelir dağılımında adaleti sağlamak. Bugüne kadar bu ülkedeki kaynaklar, yandaşın elinde toplandı. Vatandaş ise daha da yoksullaştı. İşçi borçlu, işsiz borçlu, memur borçlu, esnaf borçlu, serbest çalışan borçlu. Bunun önüne geçmeliyiz. Diğer taraftan, kişi başı yıllık gelir 10 bin dolar oldu diyorlar. Bu yaklaşık, 15 bin lira yapar. Yani dört kişilik bir aile, bu hesaba göre yılda 60 bin lira, ayda ise 5 bin lira kazanmalı. Soruyorum, ayda evine 5 bin lira giren kaç hane var?" dedi. Bahtiyar, MHP'nin Türkiye'nin yeniden ayağa kalkması için birçok proje hazırladığını bu projelerle yoksulluğun ve açlığın önüne geçileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 17:51:02
Güncelleme :7 Haziran 2011 Salı 18:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?