20
Nisan
2024
Cumartesi
DENİZLİ

Halk otobüsü okul servisine çarptı

Denizli'de halk otobüsü ile öğrencileri taşıyan servis otobüsünün çarpışması sonucu 15 öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde kavşakta meydana geldi. Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi'ndeki öğrencileri alan 20 SC 311 plakalı Mustafa Ş. yönetimindeki otobüs, kavşakta Yaşar B. yönetimindeki 20 F 2581 plakalı halk otobüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle öğrencileri Sarayköy ilçesine götürmekte olan öğrenci servisi, yan yatarak devrildi. Halk otobüsünde de büyük hasar meydana gelirken, öğrenciler büyük panik yaşadı.

Devrilen öğrenci servisinde bulunan öğrencileri kazayı görenler araçtan çıkardı. Kaza yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi gönderilirken, polis ekipleri de yolu trafiğe kapattı.

Bazı öğrencilere ilk müdahale olay yerinde yapılırken, kazada 15 öğrencinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar Denizli’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, kazayı gören bir vatandaş, otobüslerin kavşakta çarpıştığını belirterek, "Karşıdan ve yandan gelen araçlar çarpıştı. Dur levhasını görmediler. Öğrenciler vardı. Biz çıkardık aracın içinden" dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.  

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2013 Perşembe 18:27:31
Güncelleme :29 Kasım 2013 Cuma 12:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?