7
Mayıs
2024
Salı
DENİZLİ

Hamza Hamzaoğlu istifa etti

Bank Asya 1.Lig'de Denizlispor kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a tek golle mağlup olurken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu görevinden istifa etti.

Ligde 6 haftadır kazanamayan Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a da yenilmekten kurtulamadı. Rakibine oranla oyuna daha baskılı başlayan Yeşil siyahlılar, 87.dakikada Yasin'e çarpan topun filelere gitmesi sonucu sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Ligin ikinci yarısına lider başlayan ancak iki haftada kaybettiği 5 puanla 6.sıraya gerileyen Denizlispor'da maçtan sonra taraftarlar teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu istifaya davet etti. Denizlispor tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş ile de sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın, "Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Denizlispor iyi bir takım. Şampiyonluğa oynayan bir ekip. Özellikle ilk 15 dakikada bocaladık. İkinci yarı istediğimiz gibi oynadık. Son dönemde üst üste maçlar oynadık. Bir çok futbolcumuz gripten dolayı iğneyle oynadı. Galibiyete sevindik" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazanamadığımız için çok üzgün olduklarını belirterek, "Bugün kazanmayı çok istedik. Rakibimiz iyi bir takım olduğunu yine gösterdi. Onları tebrik ediyorum. Daha önce burada mağlubiyetten sonra Denizlispor'a yararlı olmayacağımızı düşündüğümüz zaman bırakırız demiştik. O gün bugün. Olmadı. Çalıştık, istedik, iyi günlerimiz de oldu ama bazı şeyler bizimle olmayacak. Ama bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. Şans yanımızda olmadı. Bir şeylerin değişmesi

gerekiyormuş. İnşallah Denizlispor,ş bundan sonra gelecek arkadaşımızla yeniden çıkışa geçecektir. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Herkese teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 17:07:24
Güncelleme :30 Ocak 2011 Pazar 22:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?