2
Mayıs
2024
Perşembe
DENİZLİ

Hamza Hamzaoğlu umutlu

HAMZA HAMZAOĞLU UMUTLU

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yapılacak takviyelerle güçlü bir kadro oluşturarak yeniden Süper Lig'e çıkmak için çalışacaklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Geçen hafta takımın başına getirilen Hamza Hamzaoğlu nezaretinde sürdürülen çalışmalarda futbolcuların istekli olması dikkat çekerken, daha önce Isparta'da yapılacağı belirtilen ilk kamp iptal edildi. Denizlispor, ilk kamp çalışmasını kendi tesislerinde yaptıktan sonra, ikinci kamp için yer bakacak.

Denizlispor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımda geçen sezon ligden düşmesi sebebiyle psikolojik bir olumsuzluk yaşandığını ancak bu olumsuzluğu en kısa zamanda takımın üzerinden atacaklarını belirterek, "Takımda çok iyi oyuncular var. Şu andaki çalışmalarımızda hem güç topluyor, hem de eksikleri tespit etkmeye çalışıyoruz. Takımda eksiklerin belirlenmesiyle birlikte idari menajer Adnan Erkan'la birlikte oluşturulacak listenin ardından kadromuza dahil edeceğimiz oyuncularla temasa geçeceğiz. Şu anda

görüşmeye başladığımız bazı oyuncular var. En kısa zamanda kadromuzu güçlendirerek sezona hazır halde başlamak istiyoruz" dedi.

HAMZA HAMZAOĞLU UMUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:27:05
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?