6
Mayıs
2024
Pazertesi
DENİZLİ

Hamzaoğlu'ndan buruk veda

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN BURUK VEDA

Denizlispor teknik direktörlük görevinden istifa eden Hamza Hamzaoğlu, yöneticiler tarafından plaketle gönderilirken, veda konuşmasında duygulu anlar yaşandı.

Sezon başında Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörlüğüne gelen Hamza Hamzaoğlu, takımın başında 12 haftada mağlubiyet yüzü görmeden başarılı bir grafik çizdi.

12. haftadan itibaren oynadığı lig ve kupa maçlarında galibiyet yüzü göremeyen Yeşil-siyahlı ekipte, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından istifa ettiğini açıklayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bugün resmen takımın başından ayrıldı. Hamzaoğlu Asbaşkanlar Ali Değirmenci ve Ertan Kesgin tarafından uğurlandı. Kulüp binasında düzenlenen veda töreninde Asbaşkan Ali Değirmenci katkıları ve hizmetlerinden dolayı Hamza Hamzaoğlu'na plaket verdi.

Asbaşkan Ali Değirmenci, Hamza Hamzaoğlu ile şahsi anlamda, kişilik anlamında, futbol bilgisi anlamında hiç bir şikayetlerinin olmadığını belirterek, "Ama futbol bazen arzu etmediğiniz neticeleri maalesef doğuruyor. Futbol sonuç isteyen bir oyun. Şanssızlık, bahtsızlık diyelim, direkten dönen toplar diyelim bizi bu aşamaya getirdi. Hiç arzu etmememize, aklımızın ucundan geçmemesine rağmen Hamza hocamızla yollarımızı ayırıyoruz. İyisiyle kötüsüyle, günahıyla sevabıyla yaklaşık 6 aydır verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Alnının teri geçti, hakkını helal etmesini istiyoruz" dedi.

Denizlispor'un önünü açmak için istifa kararı aldığını belirten ve konuşmasında duygulu anlar yaşayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "Denizlispor benim için bundan sonraki yaşantımda çok özel ve ayrı bir yer edindi. Çünkü teknik direktörlük yaşantımın şu ilk yıllarında çok güzel duygular yaşadım. Ama aynı zamanda şanssızlıkları da yaşadım. Bunu kaçış gibi düşünmeyin. Sadece takımın ve kulübün önünü açmak için bu kararı aldım. Bu kararı çok isteyerek, çok mutlu olarak mı aldım derseniz, isteyerek almadım. Fakat bazı şeyler tıkanma noktasına gelmişti" diye konuştu.

Özellikle sezon başından beri kendileri ile ilgili olan ön yargının bir türlü yıkılmadığını ifade eden Hamzaoğlu, "En çok buna üzüldüm. Kendi menfaatimi düşünsem beklerdim. Kulübün beni göndermesini beklerdim ama böyle bir şeyi yapmaya ne benim hakkım var, ne de böyle bir düşünce olur. İstifa kararımı kendim aldım. Yönetimle de vazgeçirirler diye konuşmadım. Tribünlerden gerekli desteği alamadık. En küçük şeyde bazı şeyler konuşuldu hakkımda. Ben emeğimle geldim buraya. Emek vermeden hiçbir şeyin sahibi olmak istemiyorum. Denizlispor'a en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştım. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama futbolda yaptığınız her doğru doğru sonuç vermiyor. İstifa etmek kolay. Ben giderim ama gelecek olan antranör yeni bir külfet demek takım için. Yazık değil mi bu kadar borç içine giriliyor? Hala geçen senelerin borçlarını ödüyor kulüpler. Bu kulübe her gelen giden külfet demek" şeklinde konuştu.

Öte yandan Cumartesi günü ligde Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Yeşil-siyahlılar bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak yola çıktı. Öğle saatlerinde karayolu ile İzmir'e hareket eden Denizlispor kafilesi, İzmir'den uçakla Trabzon'a oradan da karayolu ile Rize'ye giderek kampa girecek. Hamza Hamzaoğlu'nun istifa etmesinden sonra takımı bir haftadır çalıştıran antrenör Kenan Atik'in takımı sahaya çıkaracağı belirtildi.

HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN BURUK VEDA
HAMZA HAMZAOĞLU'NDAN BURUK VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 14:24:05
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 00:13:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?